2017-03-13

Vinterfriluftsdag för åk 4-5


Fredag 17/3 är det dags för en efterlängtad gemensam friluftsdag för åk 4 och 5. Eleverna får välja mellan att åka slalom och snowboard på Getberget eller vara på Vojen och åka pulka/skridskor eller skidor.
Till lunch den här dagen så erbjuds hamburgare och festis. Önskas annan lunch/fika medtages denna själv.

VOJEN                                                                                                                           
Tider för aktiviteter på Vojen:  9.00-12.00. Eleverna tar sig dit och hem på egen hand.  Det är självklart möjligt att komma på skolan från 7.55. Meddela oss i så fall.                              
Det finns möjlighet att låna madrass av skolan men då får man ta ansvar själv för att hämta och lämna madrassen på skolan.   Tänk på att det kan vara ganska isigt i backen så hjälm kan vara bra.                                                                                                                                                           

GETBERGET                                                                                                                                                        Bussen går från Björkbackaskolan (busshållplatsen vid Minerva) 8.00 och kommer vara åter på Björkbacka till 12.30. Värmestugan kommer vara öppen och eventuellt kiosken. Ta med eget fika om du vill ha, för att vara på den säkra sidan. Om du väljer att åka slalom eller snowboard på Getberget så ordnar du din egen utrustning. Hjälm är obligatoriskt!

Vi kommer att kolla med eleverna imorgon (tisdag) vad de vill välja. Prata gärna om det hemma ikväll så att de vet vad de ska göra, när vi frågar. Vi har lite ont om tid så vi hinner inte skicka hem en svarslapp.



/ Personalen i åk 4-5